55 Protein Bar 55g - WHYsport

55 Protein Bar 55g - WHYsport

55 Protein Bar 55g - WHYsport

Cena: 59
DPH: 15%, Cena bez DPH: 51 Kč
Dostupnost: Zboží je nedostupné

Jednou ze silných stránek značky WHYsport jsou její proteinové tyčinky - vytvořené na základě rad zkušeného týmu  profesionálů. WHYsport působí úspěšně na fitness trhu již více než 15 let díky kvalitě a výzkumu surovin a především díky novým technologiím, které je používají k jejich výrobě. WHYsport vyrobil vysoce proteinové tyčinky s nebývalou chutí a měkkostí.

WHYsport 55 Protein Bar jsou ideálním snackem pro ty, kteří chtějí zvýšit příjem bílkovin v těle. Každá tyčinka obsahuje velké množství bílkovin (29 g v ořechové chuti), které přispívají k růstu a udržování svalové hmoty. WHYsport 55 má nízký glykemický index, což je ideální pro ty, kteří se zabývají kontrolou hmotnosti, a pro ty, kteří se snaží o hubnutí. 
Velkým plusem je obsah 5g Creatine monohydrate CreaPure a 2g Glutaminu.

Zároveň neobsahují palmový olej, lepek a kolagenní hydrolyzát.

Příchuť: BANANA
porce: 55 g
  VNR% *
energie 976 Kj / 232 kcal  
Tuky 8,2 g  
z nichž nasycené mastné kyseliny 1,2 g  
sacharidy 13 g  
z toho cukry 8 g  
vláknina    
protein 27 g  
sůl 0,1 g  
Vitamin C 33 mg
Vitamin B6 1 mg  
Creatine Creapure®  5 g  
Kyowa® L-glutamin  2 g  

* VNR: referenční hodnoty živin

Příchuť: OŘÍŠEK
porce:

55 g

  VNR% *
energie 878 Kj / 210 Kcal  
Grassi 5,5 g  
z nichž nasycené mastné kyseliny 0,9 g  
sacharidy 14 g  
z toho cukry 7 g  
vlákna 2 g  
protein 29 g  
sůl 0,1 g  
Vitamin C 60 mg
Vitamin B6 2 mg
Creatine Creapure®  5 g  
Kyowa® L-glutamin  2 g  

* VNR: referenční hodnoty živin

 

Složení: mléčná bílkovina, glukózový sirup, kreatin monohydrát Creapure®, sojové nugety (bílkoviny sóji, rýžový škrob), frukto-oligosacharidový sirup, kakaové máslo, mandle, Kyowa®L-glutamin, sladidlo : maltitolový sirup, slunečnicový olej bio, vaječný bílek prášek, bramborový protein, med, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, vaječný bílek, vločky, sladidlo: erythritol ,konzervanty: askorbát vápenatý a laktát vápenatý, zahušťovadlo: guarová mouka, MCT olej , příchutě, náhradní sladidla: cyklamát sodný a acesulfam K, antioxidant : Alfa tokofrolvitamin C (kyselina askorbová), vitamín B6 (pyridoxin HCl)

Čokoládová poleva: kakaová pasta,cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, vanilková příchuť, obsah kakao vého másla minimum 64,5%

Použití: po rozbalení určen k okamžité spotřebě. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Doporučené dávkování: 1 tyčinka denně. Upozornění pro alergiky:  výrobek obsahuje bílkoviny z kravského mléka včetně laktózy. Výrobek je vyráběn v závodě, kde jsou zpracovávány rozličné suroviny jako pšenice, mléko, sója, ořechy, arašídy a sezam.

Upozornění: Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte a transportujte při teplotě 15 až 22°C. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.


Doporučujeme konzumovat bar WHYsport 55 Protein Bar denně.